אז הכל התחיל באנושות שהבינה שצריכת ירוקים כגון חסה, תרד וקייל תורמת רבות לגוף בערכים תזונתיים ויטמינים וכו'. אולם מסתבר שהכמות הממולצת לאדם ביום עומדת על משהו בסביבות שני חבילות של קייל - שזה המון עלים שצריך לאכול. אז הגיע הבלנדר וריסק את כל העלים למחית. הטעם של זה היה מזעזע ולכן הגיעו גם הפירות להמתיק את התערובת. ומאז יש לנו אינספור מדריכים לכל מיני שייקים בריאותיים לפתוח איתם את הבוקר, צהריים וערב או במילים אחרות - לשתות אותם כל היום. אני בהחלט מודה שראיתי יותר מידי הרצאות על שייקים ירוקים ב-YOUTUBE והושפעתי מזה בצורה קשה כך שמצאתי את עצמי בוקר אחד הולכת לחנות למוצרי חשמל בשביל לקנות בלנדר. אחרי מספר ניסיונות כושלים של טעם מר בשייקים שחסה הייתה מעורבת בהם, החלטתי להחליף אותה בעלי תרד בלבד. לכל זה הוספתי פירות ובניהם קיווי ואיכשהו השייק שיצא קיבל טעם של כמעט קיווי. אני לא נסחפת עם הטרנד יותר מידי לכן אני מכינה את השייק רק בסופ"שים. ועד שסוף סוף יוצא לי משהו טעים אז אני משתפת.
מרכיבים (ל-3 כוסות):
- חופן עלי תרד
- חופן נבטים
- תפוח
- קלמנטינה
- תפוז
- כפית זרעי צי'ה
- 5 קיווי
- כוס מיץ חמוציות
מקלפים את הקלמנטינה והתפוז וחותכים לחתיכות.
חותכים את התפוח לחתיכות.
את הקיווי אני חותכת לחצי ואז משתמשת בכפית בשביל להפריד את התוכן מהקליפה.
מכניסים את הכל לבלנדר ומפעילים. ואפילו יש סרטון:
בהצלחה, ושיהיה לכולם בוקר ירוק עם טעם נפלא.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה